2022. szeptember 28., szerda

Klasszikus és modern lámpa: jól mutat egymás mellett

Klasszikus és modern lámpa: jól mutat egymás mellett

A legfontosabb, hogy éljen egy vágyott kép a fejedben az otthonodról. Hidd el, hogy képes vagy megvalósítani. Milyennek látod ebben a képben a lakásodat? Ha kell, egyesével írd le, hogy milyenek a falak színei, milyen a burkolat. Milyen árnyalatú, anyagú a bútorzat. Ha elképzelted, megfogalmaztad és leírtad, akkor kategorizáld be a stílust. Neobarokk, modern, vintage, netán bohém loft? És ennek megfelelően válassz lámpát!

A lényeg abban rejlik, hogy lehetőleg egy helyiségen belül tartsd magad egy irányzathoz. (Persze, ha a megszokottnál nagyobb térről van szó, osztással itt is játszhatsz a stílusokkal, de egyelőre maradjunk az egy helyiség - egy stílus koncepciónál.)

Egy klasszikus bútorzatú nappaliba kellemes hangulatot teremtenek a falikaros, lámpabúrás kivitelek, a mennyezeti lámpák közül pedig a csillárok teremtenek nemesi, arisztokratikus atmoszférát a térnek.

Egy loft jellegű, fiatalos, pasztellszínű, vintage bútorzatú nappaliban a nagy állólámpás, dizájner asztali lámpás és a lámpakörtés csüngők a divatosak. A lényeg, hogy lehetőleg ne szedd darabokra a teret. Inkább játssz azzal, hogy míg például a nappali lazább, modernebb hangulatú, addig a fürdőszoba vagy éppen a háló visszafogottabb, klasszikus közegű.

A lámpa kettős funkciója: használati és esztétikai elem

A lámpa túl azon, hogy világít, megóvja szemünket az erőlködéstől, biztosítja a fényt az esti tevékenységekhez (pl. az olvasáshoz), mindemellett pedig nélkülözhetetlen esztétikai funkcióval is bír.

Egy szép és különleges lámpa amennyire illeszkedik az otthon egészéhez, olyannyira emelkedik ki, és irányul rá a figyelem erőteljes, intenzív módon. Bátran játszhatunk alakjukkal, színükkel, energiahatékonyságukkal. A hagyományos villanykörték helyett terjedőben vannak a Led-es és a halogénizzós lámpatestek.

Szemet gyönyörködtető, amikor egy-egy lámpával a lakás hangulatát dobjuk fel, amikor azt érezzük, hogy igen, ez az otthon rendben van. Itt harmónia és összhang uralkodik.

Miért ne játszanál Te is a klasszikus és modern stílus elegáns, olykor feltűnő keveredésével? Böngéssz, keress kitartóan, éljen benned a kép álmaid otthonáról és akkor meg fogod találni. Rá fogsz bukkanni az igazi lámpára!



Szögletes beépíthető lámpák Szögletes beépíthető lámpák Szögletes beépíthető lámpák LED állólámpák LED állólámpák LED állólámpák Étkezői és konyhai függesztékek Étkezői és konyhai függesztékek Étkezői és konyhai függesztékek

Norlys

Norlys csillár, Norlys nagy lámpa, Norlys pezsgőburás lámpa, Norlys  kristály lámpa, Norlys kristálylámpák, Norlys kristálycsillárok, Norlys kristályok, Norlys kicsi lámpa, Norlys falikar, Norlys függeszték, Norlys kapcsolós lámpa, Norlys álló lámpa, Norlys asztali lámpa, Norlys hosszú lámpa, Norlys olcsó lámpa, Norlys antik lámpa, Norlys spot lámpa, Norlys kültéri lámpa, Norlys gyerek lámpa, Norlys kerek lámpa, Norlys négyzetes lámpa, Norlys kocka lámpa, Norlys réz lámpa, Norlys színes lámpa, Norlys fehér lámpa, Norlys króm lámpa, Norlys   előtéri lámpa, Norlys fürdoszobai lámpa, Norlys konyhai lámpa, Norlys halószobai lámpa, Norlys hangulat lámpa, Norlys mennyezeti lámpa, Norlys budaörsi webáruház, Norlys budaörsön lámpaweb, Norlys lámpa webáruház, Norlys olaszlámpák, Norlys töröklámpák, Norlys lámpa, Norlys Globo lámpa, Norlys Ideal lux lámpa, Norlys Özcan lámpa, Norlys Sevinc lámpa, Norlys Kolarz lámpa, Norlys Massive lámpa, Norlys stb. A gyártó közel 50 éves múlttal rendelkezik, Norlys a gyártás a saját tulajdonukban lévő, Norlys európai gyárban folyik, Norlys így felügyelve a felsőkategóriás minőséget. Skandináviában a piacvezetők között tartják számon, Norlys versenyképes árakkal és egyedülálló szolgáltatási színvonallal pozicionálják. A gyár az egyszerű házak-, Norlys kertek megvilágítástól kezdve egészen a hotelek, Norlys utcai világítások, Norlys nagy projektek kivitelezéséig képes megoldást nyújtani. Gyártó hivatalos oldala: http://norlys.no/  

Norlys NO-1513B Asker kültéri fali lámpa NO-1513B Norlys NO-1513B Asker kültéri fali lámpa NO-1513B Norlys NO-1513B Asker kültéri fali lámpa NO-1513B Norlys NO-1513B Asker kültéri fali lámpa NO-1513B Norlys NO-295B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-295B Norlys NO-295B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-295B Norlys NO-295B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-295B Norlys NO-295B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-295B

KWd304f80d5ce118850b435436941522c8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lézeres szőrtelenítés 2024: mi várható a szépségipar ezen új kezelésétől?

 A lézeres szőrtelenítés évről évre egyre népszerűbb azok körében, akik tartósan szeretnének megszabadulni a nemkívánatos szőrzettől. Ez a t...